Saksalainen siemenruileipä

Valmistusohje

Sekoitusaika: 8 minuuttia hidasta ja 4-5 minuuttia nopeaa. Säästä 12% vedestä ja lisää se sekoitusajan viimeisten 4 minuutin aikana.

Taikinalämpötila: 27°C

Ensikohotus: 15-20 minuuttia

Punnitus: 800g pieneen vuokaan

Muotoilu: Pyörittele siemenissä ennen asettamista vuokaan

Lopullinen kohotus: 60-80 minuuttia lämpötilassa 30°C ja 84% R.H.

Koristelu ennen paistoa: Sunset Glaze kananmunankorvike, manteleita ja kidesokeria

Uunin lämpötila: 230°C, vähentäen lämpötilaan 210°C  viimeisen 20 min aikana (+ 4s höyryä)

Paistoaika: 45 minuuttia, joista viimeiset 20 minuuttia avoimella pellillä

Löydä

Related recipes