Työtapa
Valmistusohje
Sekoitusaika 5 minuuttia hitaasti, sitten 8 minuuttia nopeasti lisäämällä voita ja 7% vedestä sekoittamisen puolivälissä
Taikinalämpötila: 27-28 ° C
Ensikohotus: Taita taikina kertaalleen ja anna levätä 60 min
Punnitse: halutunkokoisiksi paloiksi vuokiin
Välilepo: 15 minuuttia
Muotoilu: Aseta taikina leivinastiaan ja jaa taikina tasaisesti
Lopullinen kohotus: 25 - 35 minuuttia 30 ° C: ssa, 80%: n kosteuspitoisuus tai yön yli
Koristelu ennen paistamista: Laita topfil-täyte pursotuspussiin ja pursota taikinan päälle. Lopuksi koristele sirottamalla pinnalle murukoristetta.
Paistoaika: 210 ° C 2 sekunnin höyryllä. Paista koosta riippuen 20-45 minuuttia.