Mustikka focaccia

Ainesosat

Työtapa

Valmistusohje

Sekoitusaika 5 minuuttia hitaasti, sitten 8 minuuttia nopeasti lisäämällä voita ja 7% vedestä sekoittamisen puolivälissä

Taikinalämpötila: 27-28 ° C

Ensikohotus: Taita taikina kertaalleen ja anna levätä 60 min

Punnitse: halutunkokoisiksi paloiksi vuokiin

Välilepo: 15 minuuttia

Muotoilu: Aseta taikina leivinastiaan ja jaa taikina tasaisesti

Lopullinen kohotus: 25 - 35 minuuttia 30 ° C: ssa, 80%: n kosteuspitoisuus tai yön yli

Koristelu ennen paistamista: Laita topfil-täyte pursotuspussiin ja pursota taikinan päälle. Lopuksi koristele sirottamalla pinnalle murukoristetta.

Paistoaika: 210 ° C 2 sekunnin höyryllä. Paista koosta riippuen 20-45 minuuttia.

 

 

 

Löydä

Related recipes