1. Kaada vesi, munat ja öljy Tegral Satin Dark Moist Cake jauheen sekaan.
2. Sekoita lapa-sekoittimella 2 minuutin ajan keskisuurella nopeudella.
3. Kaavi taikinat kulhon reunoilta, sekoita sitten 2 minuutin ajan suurella nopeudella tai kunnes seos on tasainen.
4. Levitä kerros (1 cm) taikinaa uunivuokaan ja paista 180 ° C:ssa.
5. Poista kakku kääntämällä vuoka ylösalaisin ja jäähdytä.
1. Kuumenna kookoskerma 84 ° C:seen.
2. Poista kerma liedeltä ja kaada sekaan Belcolade Selection Blanc, jonka jälkeen lisää Bavarois Neutre.
3. Anna seoksen jäähtyä 36 ° C:seen, ja sekoita vähän vatkatun tuorekerman kanssa.
Täytä jokainen tuore vadelma Topfil-vadelmalla
1. Lämmitä Miroir Glassage Chocolate Noir 36-38 °C:een
2. Levitä jäädytettyihin moussemuotteihin
1. Aseta kookosvaahto silikonimuotteihin.
2. Aseta vadelmakeskus kookosvaahdon keskelle.
3. Leikkaa kostea suklaakakku muottiin sopivaksi ja aseta vaahto päälle.
4. Pakasta
5. Levitä suklaakiille ja koristele suklaalehdillä ja kookoshiutaleilla