Valmistusohje
Jaconde
1.Vatkaa 3 ensimmäistä aineosaa 10 minuutin ajan
2.Sekoita voi ja jauhot yllä olevaan sekoitukseen
3.Tee marenki valkuaisista ja sokerista, valuta seokseen
4.Levitä silikoonimattoille ja paista 8-10 minuuttia 200 ° C:ssa
Daquoise
1 Sekoita pähkinäjauho ja kookos
2 Tee marenki valkuaisista ja sokerista, valuta kuivien raaka-aineiden läpi
3 Paista 25 minuuttia 160 ° C:ssa
Ganache
1 Lämmitä suklaa
2 Lämmitä kookoskerma, kaada suklaan päälle, lisää trimoliini ja yhdistä
3 Sekoita suklaa kermaseokseen ja emulgoi voi viimeiseksi
4 Anna asettua ennen käyttöä
Buttercreme
1 Sekoita kylmä vesi Cremyvit-valmisteen kanssa
2 Vatkaa voi ja jauhesokeri vaahtomaiseksi, lisää vaniljakastike sekoittaen
3 Lämmitä Topfil Vadelma ja lisää yllä olevaan
Kiille
1 Lämmitä topfil-vadelma ja lisää sulanut gelatiini
2 Yhdistä loput ja levitä jäätyneen kakun päälle
3 Lisää Harmony kakun pintaan ennen tarjoilua
Kokoaminen
1 Leikkaa Dacquoise ja Jaconde
2 Lisää järjestyksessä: Daquoise, Ganache, Jaconde, Buttercreme, Jaconde, Ganache,
Jaconde, Buttercreme ja Topfil Vadelma.
3 Pakastus ja levitä lasite Topfil-päälle
4 Leikkaa neliöiksi
Viimeistely
1 Lisää suklaakoriste ja hiukan paahdettua kookospähkinää