Kookos-vadelmaopera -kerroskakku

Valmistusohje

Jaconde

1.Vatkaa 3 ensimmäistä aineosaa 10 minuutin ajan

2.Sekoita voi ja jauhot yllä olevaan sekoitukseen

3.Tee marenki valkuaisista ja sokerista, valuta seokseen

4.Levitä silikoonimattoille ja paista 8-10 minuuttia 200 ° C:ssa

 

Daquoise

1 Sekoita pähkinäjauho ja kookos

2 Tee marenki valkuaisista ja sokerista, valuta kuivien raaka-aineiden läpi

3 Paista 25 minuuttia 160 ° C:ssa

 

Ganache

1 Lämmitä suklaa

2 Lämmitä kookoskerma, kaada suklaan päälle, lisää trimoliini ja yhdistä

3 Sekoita suklaa kermaseokseen ja emulgoi voi viimeiseksi

4 Anna asettua ennen käyttöä

 

Buttercreme

1 Sekoita kylmä vesi Cremyvit-valmisteen kanssa

2 Vatkaa voi ja jauhesokeri vaahtomaiseksi, lisää vaniljakastike sekoittaen

3 Lämmitä Topfil Vadelma ja lisää yllä olevaan

 

Kiille

1 Lämmitä topfil-vadelma ja lisää sulanut gelatiini

2 Yhdistä loput ja levitä jäätyneen kakun päälle

3  Lisää Harmony kakun pintaan ennen tarjoilua

 

Kokoaminen

1 Leikkaa Dacquoise ja Jaconde

2 Lisää järjestyksessä: Daquoise, Ganache, Jaconde, Buttercreme, Jaconde, Ganache,

Jaconde, Buttercreme ja Topfil Vadelma.

3 Pakastus ja levitä lasite Topfil-päälle

4 Leikkaa neliöiksi

 

Viimeistely

1 Lisää suklaakoriste ja hiukan paahdettua kookospähkinää

 

Löydä

Related recipes