Jyväinen ja hedelmäinen leipä

Ainekset

Valmistusohje

Työtapa

Sekoita taikinaa 5 minuuttia nopeudella 1 ja seuraavat 5 minuuttia nopeudella 2. Lisää

Idätetry ruis viimeisten minuuttien aikana ja hedelmät sekoittamisen lopussa.

Taikinan lämpötila: 25-27 °C

Ensikohotus: 30 minuuttia huoneenlämmössä

Esimuotoilu: Jaa taikina 400g paloihin.

Taasolepo: 15 minuuttia ympäristön lämpötilassa

Muotoilu: muotile taikinapalat pitkulaisiksi polakoiksi

Kohotus: 60 minuuttia 28 °C:ssa, 80% suhteellinen kosteus

Paistoaika: 30-35  minuuttia alkun 240 °C:ssa, jonka jälkeen alenna lämpötila 240 °C:een

Löydä

Related recipes