Sekoittaminen: 4 minuuttia hitaasti ja +/- minuuttia nopeasti. Lisää idätetty ruis viimeisen 4 minuutin aikana.
Taikina lämpötila: 18-20 ° C
Välilepo: Aseta taikina tarjottimelle. Peitä muovillä ja anna levätä 30 minuutin ajan -18 ° C: ssa
Laminointi: Aseta voi taikinan keskelle ja taita taikina tasaisesti molemmin puolin
• Rullaa taikina 8 mm:n paksuiseksi ja tee kaksinkertainen taitos. Toista tämä vaihe.
• Anna taikinan levätä 30 minuuttia jääkaapissa
• Rullaa taikina lopuksi paksuuteen 3 - 5 mm.
Muotoilu
• Leikkaa taikina kolmioiksi (pituus 11cm ja korkeus 22cm, paino 65-70 g)
• Venytä kolmiota hieman ja aloita vierittäminen varovasti pohjasta huippua kohden.
• Kohotus 90 - 120 minuuttia 28 ° C:ssa ja 85% suhteellinen kosteus
Koristelu ennen paistoa: sivele/suihkuta pintaan Sunset Glaze Easy Clean -kiillettä
Paistolämpötila: 205°C, 1 sekunnin höyry
Leivonta-aika: 16-18 minuuttia